GALLERIAIncontro mensile Illyrian Brains

Krijuar nga një grup të rinjsh nga Shqipëria dhe Kosova që jetojnë jashtë vendit, IllyrianBrains synon të bashkojë "trurin" e shqiptarëve nëpër botë për të kultivuar mundësi bashkëpunimi me njëri-tjetrin, nxitur ndihmën reciproke, dhe mbi të gjitha, të forcojmë lidhjen me Shqipërinë dhe gjuhën shqipe.

Sito ufficiale

Inagurazione Spazio SlowMill

24 Novembre 2022